Dil İkonları
Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

De kjennetegnes av funksjonell design og smarte funksjoner. Spekteret av Beko vaskemaskiner er designet for å møte et mangfold av behov, samtidig som de passer perfekt inn i ethvert hjem og på alle steder.

Vær en del av en grønn fremtid!

A+++ Energieffektivitet

Behovet for å spare energi og ressurser har aldri vært viktigere enn nå. Bekos vaskemaskiner beskytter naturen med en spesiell vekt på kontinuerlig forskning og utvikling for å skape en bærekraftig fremtid. Beko presenterer med sin miljøvisjon vaskemaskiner som sparer 50 % mer enn A + + + energiklassen.

Vask mer, forbruk mindre!

AquaFusion™-teknologi

Smarte Beko vaskemaskiner hjelper deg med å spare vaskemiddel, så vel som energi og vann.  I vanlige vaskemaskiner som ikke har et vaskemiddel-sparesystem, går en betydelig mengde vaskemiddel tapt under vaskesyklusen, uten å bli brukt. Spesialutviklet AquaFusion ™-teknologi hjelper deg med å få mest mulig ut av energi, vann og vaskemiddel på samme tid.


For å hindre vaskemiddel i å gå tapt i avløpet, forsegler AquaFusion ™-teknologien avløpet fra karet før skyllesyklusen og gjør perfekt bruk av den. Som et resultat, i tillegg til å gi en effektiv rengjøring og merkbart renere klær, sparer AquaFusion ™-teknologien 10 % av vaskemiddelet som benyttes i hver vask.
 

Klær holder seg som nye, vask etter vask!

Aquawave™-teknologi

Takket være sin nye trommel- og dørdesign, gir Aquawave ™-teknologi for Beko vaskemaskiner skånsomme, men effektive vaskeforhold for alle plagg, noe som gjør at de varer lenger.

Inspirert av naturen som den er, simulerer Aquawave ™-teknologi i Beko vaskemaskiner bølgebevegelser og beskytter klærne fra å bli utslitt. Vaskemaskinens design i trommelen kopierer bølgers skånsomme og samtidig effektive kraft.


Et spesialdesignet trommelmønster gjør at tøyet beveger seg som en bølge i trommelen, jevnt og forsiktig. Trommeldel med bølgeform bidrar også i den skånsomme pleien av tøyet. Kurven på dørglasset gir mer blandingseffekt ved å hjelpe tøyet til å bevege seg lettere. På den måten reduseres behovet for energi.
 

Allergifri vasking og tørking i en enkelt maskin!

BabyProtect+™

Pene og rene klær, selv om de er nyvasket, trenger ikke bety at de er fjernet for sine allergener. Standard vaske- og tørkesykluser fjerner vanligvis ikke allergener som vi utsettes for i hverdagen. Bekos vask- og tørketrommel kombinerer et perfekt vaske- og tørkeresultatet, og tilbyr dermed antiallergisk rengjøring. Beko AquaDry med BabyProtect + ™-teknologi  gir allergi-fri rengjøring, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for husstøvmidd, hund- og kattallergener, pollen, levende midd, bakterier eller sopp.

Med sikte på å oppnå optimalt anti-allergisk tøy for din og babyens sensitive hud, når Beko maksimale hygieniske resultater ved hjelp av ekstra trommelbevegelser og sensitiv temperaturkontroll. Temperatur holdes kontinuerlig på et visst nivå i løpet av vask & tørk-syklusene. Ekstra skylling og anti-allergisk tørketrommel-filtrering er prikken over i'en i de allergivennlige vaskeresultatene fra Bekos vask- og tørketrommel. 99,9% av de hygieniske og anti-allergiske resultatene av AquaDry med BabyProtect + ™-programmet er testet og godkjent av Allergy UK.
 

Teknologiske løsninger for klesvask!

Mindre støy, mer komfort!

Stillegående teknologi

Den spesialutviklede stillegående teknologiske sidevegg-utformingen reduserer vibrasjoner. Sammen med spesialprogram, motor og ekstra isolasjon, kan ultra-stillegående vasketeknikk bli ditt neste valg.


Bekos vaskemaskiner bringer ro og fred til hjemmet ditt med 65 dBA drifts-støynivå, noe som er nesten syv ganger* mer stillegående enn vanlige vaskemaskiner.

*Denne sammenligningen er gjort i henhold til Bekos vaskemaskin WMD78120.

Forleng vaskemaskinens levetid

Børsteløs motorteknologi

Bekos 8 kg vaskemaskin-serie har børsteløs motorteknologi.
Børsteløs motor har følgende fordeler:
• Utvidet levetid av motor
• Økt mekanisk handlingssyklus
• Bedre dreiemoment- og hastighets-egenskaper
• En unikt patentert registrering av ubalansert belasting

Opptil 100 ganger forlenget liv

Høyteknologisk oppvarmer

Varmeelementet er en viktig komponent i en vaskemaskin. Det nye Beko-varmeelementet inneholder det ypperste av nikkelbelegg-teknologi, noe som resulterer i 50 % mindre overflate-ruhet, sikrer perfekt korrosjonsbeskyttelse, og reduserer kalkopphopningen med 40 %. Det høyteknologiske varmeelementet har en forlenget levetid på opp til 100 ganger mer enn standard varmeelement.

Dette betyr at det er svært lite sannsynlig at du opplever at varmeelementet svikter i vaskemaskinens levetid.

At 40 % mindre kalk hoper seg opp på varmeelementet, betyr også eliminering av energi og tid som går tapt på grunn av et tykt lag av kalk som har bygget seg opp. Et velfungerende varmeelement betyr mer energisparing, ettersom 75 % av energiforbruket generelt sett skjer under oppvarmingsprosessen.

Aqua 40’40°

Aqua 40 min 40°-programmet er en rask og effektiv vaskesyklus som tilbyr deg å vaske lite skittent bomullstøy skånsomt ved 40 °C på bare 40 minutter.

Fashion Care

Utarbeidet for ømfintlige og moteriktige klær som er laget av materialer som viskose og kunstsilke. Dette programmet innebærer ekstra skånsom omrøring, slik at du kan vaske klærne dine trygt uten å bekymre deg for skade.

BabyProtect

Den kombinerte intensive vasken og skyllingene i dette programmet sikrer gode resultater. Det er spesielt utviklet for plagg som krever særlig omsorg, slik som babyklær eller plagg for folk som har allergi eller sensitiv hud.

Dark Care

Det er på tide å slutte å bekymre seg over mørke farger i vaskemaskinen. Beko har et spesielt program for mørk-farget syntetisk tøy eller bomullsstoffer som skal vaskes og som er egnet for mørke klær eller fargerike plagg som kan blekne. Programmet vasker ved lave temperaturer og på lav sentrifugehastighet med langsomme mekaniske bevegelser, mens det tar inn mer vann til skylling. Dark Care-programmet
vasker en halvkapasitets-mengde tøy på 30-40 ºC. Flytende vaskemiddel eller vaskemiddel for ull anbefales til mørkt tøy.

Håndvask

Dette programmet gjør det mulig for deg å vaske ømfintlige tekstiler som vanligvis vaskes for hånd, slik som silke og kasjmir. Det gir tøyet en spesielt skånsom vask, der omrøring minimeres for å unngå krymping.

Programmet benytter også mindre vann, og dermed hindres overflødig absorpsjon av fibrene i stoffet. Noe som ofte kan resultere i klær som strekker seg eller blir misformet.

Ull

Ullprogram vasker ømfintlig ull enda mer forsiktig enn du kan med hendene.  Denne spesialvaskesyklusen med sin smarte kontroll vil sikre at ullklær vaskes uten skader.  Videre, ved å tilpasse den optimale vannstanden, kommer ikke fibre til å absorbere for mye og bli misformet og strukket.

Dyne

Støvmidd elsker å formere seg i senger, der de lever i madrasser, puter og dyner. En gjennomsnittlig seng kan lett ha over 10.000 støvmidd som lever i den. Allergi har blitt en av de største helsemessige bekymringene i husholdningene. Det er derfor Bekos 8 og 9 kg vaskemaskiner har et spesielt vaskeprogram for å ta seg av dette problemet. Programmet fjerner støvmidd ved grundig gjennomtrengning rett gjennom sengetøy. Ekstra store 8- og 9 kg kapasitets  trommelstørrelser og spesielt vaskeprogram vil effektivt og grundig vaske selv en kjempestor dyne.

Selvrengjøring

Denne spesialsyklusen gir bedre maskinhygiene ved å varme opp vann til 70 °C. I løpet av selvrengjørings-programmet får trommel og kar nødvendig rengjøring automatisk.  Dette spesialsyklus-programmet renser karet mens det er tomt, for å sikre at rester ikke akkumuleres i karet etter vask.

Tidsbesparende

Daily Xpress

Beko vet hvor viktig din tid er, og vi gjør vårt beste for å komme opp med så effektive produkter som mulig. Daily Xpress-programmet har blitt utviklet for å vaske lett skitne, ufargede bomullsplagg raskt, særlig plagg som har blitt brukt bare en gang, som badekåper, dynetrekk, sportstøy osv. En full maskin kan vaskes i 30 ºC på bare 39 minutter. Dette programmet gjør det i tillegg mulig med vask på alle temperaturer mellom 0 og 90 ºC.

Xpress Super Short

Dette programmet er egnet for lett skittent, ufarget og små mengder tøy, for eksempel sokker, håndklær, laken og t-skjorter som har blitt brukt bare en gang. Xpress Super Short vasker en 2 kg kapasitets-mengde
ved 0-30 ºC på bare 14 minutter.

Oppfriskning

Dette raske 17-minutters-programmet er nyttig for klær som ikke er skitne, men bare trenger å friskes opp eller få fjernet uønsket lukt.

Mini 30

Dette spesielle programmet er laget for lett skittent tøy som krever litt oppfriskning. Etter en dag på jobben eller en natt ute, kan du gjenopplive og parfymere klærne dine på bare 30 minutter ved 30 ºC,
og dermed spare mye tid og energi.

Til daglige behov

Mix 40

Beregnet på å vaske en blandet mengde av bomull og syntetisk tøy samtidig.

Skjorter

Beko har utviklet et eget program for å forlenge livet til skjortene dine. Dette spesielle programmet innebærer færre mekaniske bevegelser og temperaturen er satt til maksimum 40 ºC, for å sikre minimal skade på skjortene.

Sport

Beko har utviklet sportsprogrammet for dem som elsker sport og trening. Dette programmet vasker ved 40 °C, og anbefales spesielt til lett skitne klær i syntetisk-/bomullsstoff.

Eco Clean 20 ºC

Et økologisk program som sparer opptil 80 % energi sammenliknet med bomull 40 ºC-programmet. Dette supereffektive programmet vasker maksimalt 3,5 kg lett skittent tøy, og det ved hjelp av egnede vaskemidler som viser gode resultater på en vasketemperatur på 20 ºC, noe som sparer tid og penger.

Andre programmer

Forvask

Beko tilbyr et bredt spekter av programmer som kan brukes for alle behov. Dersom tøyet er svært skittent, kan Bekos forvaskprogram brukes sammen med vaskeprogrammene for å få mer tilfredsstillende resultater.

Ekspress

Ved hjelp av Ekspressprogrammet, kan vasketiden reduseres med 30 % til 50 %, avhengig av program og stofftype. Dette alternativet kan brukes på alle bomulls- og syntetisk programmer.

Skylling pluss

Noen klær krever mer omsorg enn andre. Ekstra skylling gjennomføres med plagg som krever spesiell oppmerksomhet, dvs. babyklær eller plagg som personer som er allergiske mot vaskemidler, går i.
Denne funksjonen vil beskytte sensitiv hud ved å vaske av eventuelle rester av vaskemiddel.

Strykelett

Sentrifugeringen er delt inn i flere etapper og trommel-bevegelser som lar tøyet ligge løst i trommelen. Denne spesielle handlingen beskytter vasken mot krøller og gjør stryking enklere og mindre tidkrevende.

For kjæledyrselskere

Fjerning av dyrehår fra tøyet

Beko har utviklet en smart løsning for kjæledyrelskere med en funksjon som fjerner dyrehår fra tøyet under vaskesyklusen. Når denne funksjonen velges, føyer maskinen til forvask og ekstra skylling
til den normale syklusen.

Takket være denne smarte løsningen fra Beko, fjernes dyrehår fra tøyet på en effektiv måte, og det løser en av de største problemene alle kjæledyrelskere har.

Enkle å bruke

LCD-Display

LCD-displayet på Bekos vaskemaskiner gir deg all den informasjonen du trenger ang. ditt vaskeprogram, inkludert:

  • Den temperaturen som er valgt
  • Valgt sentrifugehastighet
  • Programmer som er valgt
  • Den aktuelle fasen vaskesyklusen befinner seg i (f.eks. forvask, hovedvask, skylling, tøymykner eller sentrifugering)
  • Om barnesikring er aktivert
  • Tidsindikator
  • Økonomi-innstilling, slik at du vet om ditt programvalg er økonomisk mht. energiforbruk. Med sine enkle navigasjonsknapper, som er lette å bruke, kan du enkelt tilpasse vaskeprogrammet ved å justere temperaturen og sentrifugehastigheten, og også utsette starten av programmet med opptil 24 timer med presise intervaller på så lite som 30 minutter.
Ekstra stor dør

Utvalgte Beko vaskemaskiner har en ekstra stor 34 cm døråpning. Selv det mest klumpete tøy - som dyner, sengetøy og badekåper kommer lett gjennom den store døråpningen.

Skuff for flytende vaskemiddel

Dette spesialrommet er utformet for alternativ bruk av vaskemidler som er kompatible med flytende og konsentrerte flytende vaskemidler, og gir mulighet til å bruke flytende vaskemiddel sammen med
tidsforsinkelse-alternativet.

Kapasitet

Maksimal kapasitet på minst mulig plass

Beko har utviklet en rekke modeller for å møte dine spesifikke behov når det gjelder plass- og energiforbruk. Mange husholdninger er fanget i dilemmaet der de har behov for en vaskemaskin med stor kapasitet, men begrenset plass. Det er derfor Beko har utviklet en rekke vaskemaskiner som tilbyr maksimal kapasitet på minst mulig plass. I Bekos spekter av vaskemaskiner kan en maskin med bare 45 cm dybde vaske 6 kg med klesvask, en maskin med 50 cm dybde kan vaske 7 kg tøy, mens en maskin med 54 cm dybde kan vaske 8 kg klær.

Ytelse & sikkerhet

Elektronisk kontroll av ubalansert tøymengde

Dette systemet sørger for at tøyet blir riktig fordelt rundt trommelen, eliminerer vibrasjoner og støy skapt av ubalanse, og gir absolutt stabilitet under sentrifugering. Ved feil fordelt tøymengde justerer maskinen automatisk sentrifugehastigheten for optimal sentrifugerings-effektivitet.

Auto-Restart

Beko har utviklet en spesiell auto-restart funksjon som gjør at vaskemaskinen kan fortsette programmet under trygge forhold etter strømbrudd, noe som gir trøst i enkelte områder med strømnett-problemer.

Barnesikring

Barnesikring kan aktiveres for å hindre små fingre i å tukle med knapper og knotter. Aktivering av alternativet Barnesikring hindrer at eventuelle endringer blir gjort mht. det valgte programmet.

Overstrømmingssikkerhet

Vannivå-sensoren måler enhver variasjon fra det korrekte vann-nivået i trommelen og starter automatisk tømming når dette blir overskredet.

Vask & tørk

Direkte luft-teknologi

Unikt energi- og vannforbruk i sin klasse.

Bekos vask- og tørketromler med direkte luft-teknologi gir en tørkeytelse i A-klassen uten vannforbruk. Standard tørketromler bruker vann for å kondensere dampen inne i enheten. Denne prosessen fører til tap av varme og energi, sammen med bruk av en stor mengde vann i hver syklus. Direkte luft-teknologi hindrer ineffektiv bruk av energi ved å ta luften rett gjennom frontpanelet over kondensatoren. Dermed blir luften varmet opp automatisk når den suges inn. Så inget vannforbruk er nødvendig under kondensering.

Wash&Wear™

Fra vask til klar til bruk på mindre enn en time.

Uansett om du har det travelt eller ikke, det er tider da du trenger dine favorittklær pene og rene så raskt som mulig. AquaDry ™-teknologi fra Beko har du møkkete klær pene, rene og tørre på mindre enn en time. * AquaDry ™ kombinerer en 14-minutters vask ** og en 40-minutters tørkesyklus i én enkelt maskin. Således sparer du både tid, energi og vann.

Takket være Bekos vaske- og tørketromler med AquaDry™-teknologi, holder fargen på klærne seg lenger. Dessuten sparer du plass ved å bruke en og samme maskin til vasking og tørking.

* Godkjent av VDE for vasking og tørking på en time.
** Godkjent av LGA for 14-minutters vaskeresultat.

AquaDry med BabyProtect+™

Allergifri vasking og tørking i en enkelt maskin.

At klærne er pene og rene betyr ikke at allergener er fjernet. Standard vaske- og tørkesykluser fjerner vanligvis ikke allergener som vi utsettes for i hverdagen. Bekos vask- og tørketrommel kombinerer et perfekt vaske- og tørkeresultatet, og tilbyr dermed antiallergisk rengjøring. Beko AquaDry med BabyProtect + ™-teknologi gir allergifri vask, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for husstøvmidd, hund- og katteallergener, pollen, levende midd, bakterier eller sopp.


Med sikte på å oppnå optimalt antiallergisk tøy for din og babyens sensitive hud, når Beko maksimale hygieniske resultater ved hjelp av ekstra trommelbevegelser og sensitiv temperaturkontroll. Temperaturen holdes kontinuerlig på et visst nivå under vask & tørk-syklusene. Ekstra skylling og anti-allergisk tørketrommel-filtrering er prikken over i'en i de allergivennlige vaskeresultatene fra Bekos vask- og tørketrommel. 99,9 % av de hygieniske og antiallergiske resultatene av AquaDry med BabyProtect + ™-programmet er testet og godkjent av Allergy UK