Dil İkonları
Utmerkelser

Vi er veldig stolte over alle utmerkelser vi har fått opp igjennom årene. Her kan du lese om noen av de nyeste vi er blitt tildelt.

Et husholdningsprodukt fra Beko er en investering i miljø, kvalitet og pålitelighet. Hvis det mot formodning skulle oppstå en feil, kan du regne med at vi er der for å hjelpe deg! Kontakt vår kundeservice hvis du trenger hjelp.

Sørg for at du har alle relevante opplysninger klare, slik at vi kan behandle henvendelsen din på en mest mulig effektiv måte.


Magasinet Which? gav Beko "Best Buy"-prisen for Bekos fire-dørs kjøleskap og dessuten for to vaskemaskiner.


Totalt 6 "Plus X"-teknologi- og designpriser gikk til Beko kjøleskap, innebyggings-stekeovn, oppvarmingsskuff, vaskemaskin og to oppvaskmaskiner.


En "Good Design"-pris gikk til Bekos LED-TV


"Red Dot-Honourable Mention"-prisen gikk til Bekos LED-TV.


Beko Russland har blitt tildelt prisen "Best Company of Energy Saving Products" i Russland.


Beko fikk "White Goods Supplier of the Year"-utmerkelsen av Euronics og Currys (DSG) i Storbritannia.


Beko ble som første og eneste hvitevare-selskap med sine åtte miljøvennlige produksjonsanlegg tildelt pris for den mest effektive produksjonsprosessen, kalt "Gold Certificate".


Beko ble finalist i ledelses-kategorien "EU Environment Awards", som tildeles av EU-kommisjonen.


For første gang i verdens hvitevare-industri, gikk den høyeste "TPM Special Award" fra JIPM (Japan Institute of Plant Maintenance) til Eskişehir kjøleskapfabrikk etter at "Excellence Award" var tildelt.


Beko Storbritannia fikk av av Plimsoll-porteføljen prisen "The Best Durable Goods Company” og ble tildelt utmerkelse for det raskest voksende selskap i sin bransje.


Beko fikk for 9. gang TÜBİTAK Technology Award for sin brede produktkategori.