Dil İkonları
Tørketromler

Tørketromler

Bekos tørketromler er den ideelle partneren for din vaskemaskin. Enkel og lett å betjene som de er, har Bekos tørketromler alle funksjoner for å spare deg for tid og penger. De er designet for å utfylle Bekos vaskemaskiner og er tilgjengelig med valgfrie stablesett.

Vi endrer spillereglene!

A+++ Energieffektivitet

Tørketromler pleide å bli betraktet som de mest energikrevende produktene blant alle husholdningsapparater. Men ikke nå lenger! BEKO tilbyr nå en helt ny tilnærming, og har gjort en stor forskjell med sin nye serie av tørketromler med varmepumpe. Med produkter fra A+ -energiforbruk til A+++ -energiforbruk, tilbyr Beko et stort spekter av kostnadseffektive energibesparende løsninger. Med valg av disse modellene er det nå mulig å oppnå A+++ -energiytelse.

Bedre forseglet for høy effektivitet!

Høy kondens-effektivitet

Med særlig beskyttet utforming, oppnås det mer kondens og mindre utslipp av varm luft. Dannelsen av fuktighet i omgivelsene vil også bli minimalisert ved hjelp av denne spesielle teknologien.

Nytenkende løsninger for et minimalt forbruk!

Dry&Save (Varmepumpe) teknologi

Bekos innovative tørketrommel er en kombinasjon av en kondenserende tørketrommel og et klimaanlegg. Fordamperen i systemet gjør kondensatorens arbeid, i det den tørker den mettede luften. Kondensatoren varmer opp luften som tørker tøyet. Det lukkede kretsløpet er energieffektivt mht. tørking av tøy og kondenserer vannet ut av plaggene. Ved hjelp av dette energi-effektive varmeutvekslingssystemet er lufttemperaturen inne i trommelen betydelig lavere sammenlignet med konvensjonelle tørketromler og enda viktigere,- de forbruker en minimal mengde energi.
 

Fleksible sensorer, nøyaktig tørrhet!

FlexySense/Automatisk sensortørking

Bekos sensorstyrte tørketromler gir enkel bruk med avanserte fukt- og temperatursensorer. FlexySense-sensorerene redder deg fra tidsestimering for tørking ved at du kan velge ønsket tørkegrad.
Tørketrommelen stopper automatisk når den oppdager at den forespurte tørrhetsgraden er oppnådd.
Fuktighetssensoren gjør også at tøyet blir tørket jevnt. I tillegg er FlexySense-sensoren ekstraordinær pga. sin overlegne kvalitet i forhold til de andre sensorene.
For eksempel, i stryketørk-programmet kan du få den samme presise tørrhetsgraden i hver syklus, uansett mengde tøy og vannhardhet.

Smarte løsninger for klesvask

For å spare tid

Dagligvask

Beko vet at din tid er kostbar, og er klar over viktigheten av raske resultater når du har det travelt. Vi gjør vårt beste for å levere så effektive og brukervennlige produkter som mulig. Som et resultat av denne filosofien, har Beko utviklet et dagligvask-program for å tørke fire kg tøy på bare en time.  Når det brukes sammen med en Beko vaskemaskin med et dagligvask-program, kan du vaske og tørke klærne på mindre enn to timer.

Xpress 35’

Med dette programmet kan to kg tøy tørkes på bare 35 minutter. Dette programmet er lagt opp for å levere den hastigheten du trenger med Beko Super Short 14 minutters Xpress-program, som er tilgjengelig på utvalgte Beko vaskemaskiner. Med det kan tøyet være klart på ca. 49 minutter.

Blandet

Dette programmet er laget for å tørke syntetiske og bomullsplagg sammen i én ladning, noe som eliminerer behovet for å sortere plagg og vaske dem i flere omganger etter tekstiltype. Dette nye
programmet for Bekos tørketromler gjør dermed at du uavbrutt kan fortsette å tørke tøy som er vasket i vaskemaskinens blandet tøy-program.

Oppfriskning

Oppfriskningsprogrammet gjør det mulig for deg å bli kvitt uønsket lukt i tøyet med en skånsom trommelbehandling, noe som sikrer at tøyet blir frisket opp uten å måtte bli vasket.

For særskilt pleie

BabyProtect

Med dette programmet gjør Beko det mulig for deg å tørke klærne til ditt kjære barn ved riktig temperatur gjennom å nøye kontrollere inneklimaet, takket være temperatur- og
fuktighetssensorer.

Særlig pleie av ømfintlig tøy

Sensorstyrte Beko tørketromler har et spesielt program for pleie av sarte tekstiler, slik at de tørkes varsomt ved svært lav temperatur.

For daglige behov

Sport

Beko tar vare på dem som tar vare på seg selv. Dette programmet tørker tøyet på et optimalisert fuktighetsnivå som er perfekt justert for sportsklær.

Skjorter

Tørking av skjorter i en normal tørkesyklus kan skade skjortene og føre til tap av lysstyrke i hvite plagg over tid. Skjorteprogrammet i Bekos tørketromler er spesialutviklet for å løse disse problemene, og tilbyr et skånsomt program som tørker skjorter ved lave temperaturer og reduserer eventuelle skader på hvite plagg. Programmet sikrer at dine skjorter varer mye lenger enn de vanligvis ville gjort.

Jeans

Tørking av skjorter i en normal tørkesyklus kan skade skjortene og føre til tap av lysstyrke i hvite plagg over tid. Skjorteprogrammet i Bekos tørketromler er spesialutviklet for å løse disse problemene, og tilbyr et skånsomt program som tørker skjorter ved lave temperaturer og reduserer eventuelle skader på hvite plagg.  Programmet sikrer at dine skjorter varer mye lenger enn de vanligvis ville gjort.Tykkere stoffer er vanskelige å tørke i normale tørkesykluser - spesielt langs sømmene hvor stoffet er mye tykkere enn på resten av plagget.  Som en løsning, har Beko utviklet et spesielt jeans-program for tykkere stoffer, ideelt for tørking av søm på klær som f.eks. jeans og fleece. Dette programmet gir dermed perfekt og ensartet tørking for klærne dine.

Styring av tid & brukervennlighet

LCD-Display

LCD-skjermen på Beko-tørketromler gir deg all den informasjonen du trenger, inkludert:

  • Indikator Full vanntank
  • Gjenstående tid
  • Tidsforsinkelse
  • Kondensator-rengjøring
  • Åpen dør
  • Barnesikring
  • Programfølger
  • Justering av tørkningsgrad

Med enkle navigasjonsknapper som er lette å bruke, kan du lettvint justere tørkegraden, aktivere varsler og anti-krøller-alternativer, og angi tidspunktet for når du vil starte maskinen din.

Stor dør

Den 40x32 cm store døråpningen i Bekotørketromler gjør det enkelt å ta og ut og inn av selv med et stort volum med tøy, inkludert badekåper og laken.

Justerbar programavslutnings-indikator

En varsler indikerer at syklusen er over for å informere deg om at programmet er ferdig, og at du nå kan ta ut tøyet. Du kan justere lydnivået på varsler eller deaktivere den, hvis du vil.

Indre trommelbelysning

Bekos trommel-lys lar deg få se alt inne for enkelt å ta inn og ut av trommelen.

Plassbesparende

Unverselt stablingssett

Bekos stablesett til klesvask er en smart plassbesparende løsning. I en 60 cm nisje kan du stable en 60 cm dyp Beko vaskemaskin og en 60 cm dyp tørketrommel. Takket være dens fleksible design kan du også bruke den til å stable en 60 cm dyp tørketrommel opp på toppen av en 45 cm dyp vaskemaskin.

Et perfekt par

Smarte løsninger fra Beko hjelper deg med å bevare ditt bads integritet. Med sine LCDkontrollpaneler og elegante design vil Bekos vaskemaskin og Bekos tørketrommel være en flott duo på badet.

Brukervennlighet & sikkerhet

Enkel bruk-filter

Bekos tørketromler har brukervennlige filtre som er lett tilgjengelig og er enkle å rense, noe som garanterer en utmerket tørkeytelse.

Kondensatorenhet for rengjøring som er lett å nå

Bekos siste kondensatorenhet er den enkleste å nå og trekke ut, så vel som til å rengjøre for å oppnå en best mulig ytelse.

Automatisk anti-krølling

I Bekos tørketromler følger anti-krøll-funksjonen automatisk tørkesyklusen. Denne funksjonen gir klesvask som man kan ta rett på seg, siden den milde trommel-behandlingen skiller vasketøyet og sikrer at det fortsatt er uten skrukker.

Reverserbar trommel

Alle Bekos tørketromler drives med en omvendt trommelaktivitet, som gir jevn tørking og hindrer krølling av tøyet.

Stor trommel og trommeldel

Bekos store utvalg av tørketromler omfatter større trommer sammenlignet med tidligere modeller, designet for å takle større tøymengder på opptil 9 kg tøy og fortsatt passe inn i standard dybde - samt kan stables på toppen av egnede Beko vaskemaskiner. Trommeldelen minimerer floker av tøy, noe som hjelper deg å oppnå et minimum av krølling.

Sikkerhet

Barnesikring

Barnesikring kan aktiveres for å hindre små fingre i å tukle med knapper og knotter. Å aktivere alternativet barnesikring hindrer eventuelle endringer i å bli gjort i forhold til det programmet
som er valgt.

Innovative Dry&Save,
- løsning for minimalt forbruk!