Dil İkonları
Platetopper

Platetopper

Fleksibilitet i induksjonsteknologi fra Beko

Ikke sett begrensninger for deg selv med standardpanner. Lag mat med alle størrelser og antall panner og kjeler du vil. Nå står du fritt til å plassere panner, kjelereller store kokekar på fleksible induksjonstopper fra Beko. Takket være denne utvidede matlagingsoverflaten, er det mulig å bruke en rekke kjeler fra veldig små til svært store i henhold til dine behov. IndyFlex + ™ og IndyFlex kokeplater gir ikke bare fleksibilitet, men bidrar også med energieffektivitet ved å bare varme kjelen i stedet for hele sonen.

IndyFlex+™ Beko platetopper

Ny teknologi bak Beko IndyFlex + ™ kokeplater gir fleksibilitet til å bruke mer plass på utvidet fleksibel matlagingsoverflate. Åtte uavhengige spoler styres av en avansert skjerm for fleksibelt å splitte og kontrollere hver av dem separat, eller du kan koble til for å styre som om det var én enkelt sone.

To kokesoner kan kobles sammen for å fungere som en større kokesone og gi deg fleksibilitet.

Berør- & gli-kontroll for Beko platetopper

Berør- og & gli-kontroll på Bekos kokeplater har 19 forskjellige nivåer for hver kokesone separat med Berør- og & gli-kontroll*, som lar deg gjøre justeringer i varme i henhold til dine behov. Tidsuret gjør at du separat kan stille inn en koketid for hver kokesone. Dessuten, når tilberedningstiden er ute, vil koketoppen automatisk slå av sonen og en varsler vil signalisere avslutningen på matlagingen.
* Berør- og & gli-kontroll-funksjonen er tilgjengelig med utvalgte glasskeramiske komfyrer og induksjonskomfyr.

Stop & Go

Stop & Go-funksjonen gjør at du kan slå av alle soner mens de er i drift, og du kan slå dem på bare med en enkel berøring med den samme justeringen. Hvis du raskt får behov for å forlate hjemmet eller noen ringer på døren, kan du bruke Stop & Go-teknologi ved å slå av alle kokesonene - når du kommer tilbake til kjøkkenet igjen kan du fortsette matlaging med samme justerte funksjoner.

Memory Function

Minne-funksjonen lar deg lagre tilberednings-temperaturen for alle kokesoner. Takket være denne funksjonen, kan du lagre den lagrede tilberedningstiden for dine favorittmatretter for å kunne nyte dine måltider med samme smak hver gang.

Sikkerhetsfunksjoner

For å sikre din sikkerhet er Beko berør- & gli-kontrolltopper utstyrt med sikkerhetsfunksjoner.

• Når kokesonen ikke er kjølig nok til å kunne berøres trygt, advarer restvarmeindikatorene deg med en synlig "H" på displayet.

• Anti-oversvømmingssystemet slår automatisk av strømmen i tilfelle væske skulle koke over kontrollpanelet.

• Hvis kokesonen er på over en lengre periode, slår koketoppen seg automatisk av.

"Tørkevakt"


"Tørkevakt"-funksjonen gjør at du kan låse kontrollinnstillingene når du ønsker å tørke av mat som er sølt utover komfyren når du lager mat. Ved hjelp av en enkel berøring, blir innstillingene låst i 20 sekunder, dersom tastelåsen trykkes på for kort tid.

Matlaging med induksjonsteknologi

Sikkerhet, effektivitet og renslighet

Dette er den nyeste og mest effektive matlagingsteknologien som er tilgjengelig. Induksjonstopper varmes opp bare når det står en kjele på den glasskeramiske overflaten, mens resten av den knapt blir varm. Inne i induksjonskoketoppen er det en spole som skaper et magnetfelt. Når kjelen plasseres på induksjonssonen, overfører dette magnetfeltet varme direkte til kokekaret. Det er ingen flamme eller glødende varm overflate. Det eneste resultatet er en rask økning i matens temperatur som kan reguleres nøyaktig. Denne metoden for oppvarming sikrer et minimum av energitap og maksimal hastighet.

Trygg matlaging

Beko induksjonsplatetopper er konstruert med ekstra sikkerhetsfunksjoner som gjør at du med letthet kan lage mat. Det er ingen åpne flammer, og det er bare din kjele som er varmet opp under matlaging. Hvis det ikke er noen kontakt med en kjele, eller om en kjele har blitt stående igjen på komfyren for en uvanlig lang periode, stopper oppvarmingen automatisk. Den smarte varmekontroll-funksjonen vil begrense maksimal varme til 300 °C. Skulle noe væske smitte over på kontrollpanelet, vil komfyren automatisk slå seg av.  Sikkerhetsfunksjonen for små gjenstander sørger for at koketoppen ikke aktiveres av andre utenforliggende gjenstander - for eksempel en teskje som ved et uhell er sluppet ned på kokeplaten.

Rask & enkel rengjøring

Siden den glasskeramiske overflaten ikke varmes opp, vil mat som er sølt utover ikke brennes fast til koketoppen, noe som gjør det enkelt å rengjøre den.

Effektiv & rask matlaging

Den raske varmen som induseres av induksjonsplatetopper fordeles jevnt og konsekvent til din kjele. Sammenlignet med vanlige komfyrer, kan Bekos induksjonstopper med effektøkning (Booster) redusere koketiden med opptil 56 % og energiforbruket med 43 %.

Glasskeramiske kokeplater: Berøringsfølsomt kontrollpanel

Sikkerhetsfnksjoner

For absolutt sikkerhet er de berøringskontrollerte keramiske koketoppene utstyrt med en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner:

• Restvarmeindikator er lett synlig. De viser at overflaten på en enkelt kokesone ennå ikke er tilstrekkelig avkjølt til å kunne berøres. Indikatorene slås av bare når overflatetemperaturen har sunket til
under 60 °C.

• Den elektroniske barnesikringen kan aktiveres for å låse koketoppens funksjoner, slik som å hindre at små fingre ved et uhell aktiverer den.

• Overløpssikringen i koketoppen gjør at den slåes automatisk av når mat eller vann søles på berøringskontrollområdet.

• Den automatiske avslåings funksjonen aktiveres når kokesonene står på i uvanlig lang tid.

Å velge fleksibilitet

Bekos keramiske platetopper er utstyrt med allsidige kokesoner som gir fleksibilitet til å velge mellom enkelt-, dobbelt-, trippelnivå eller nivåer for utvidet drift i henhold til størrelsen på din kjele.

Dette betyr at uansett om du bruker en liten eller en stor kjele, bruker du bare akkurat den mengden varme du trenger. Videre holder oppvarmingssonen som finnes på utvalgte modeller maten varm, velsmakende og klar til å serveres uten fare for overkoking.

Lettvinnt å rengjøre

Den jevne og ripebestandige glassoverflaten ikke bare gjør kjøkkenet vakrere, men er dessuten ekstremt lettvinnt å rengjøre.

19 forskjellige matlagingsnivåer

Berør & gli-kontroll-platetopper har 19 forskjellige matlagingsnivåer for hver kokesone, og temperaturen kan stilles inn individuelt for hver sone med et fingertrykk. Det innstilte koketrinnet for hver sone vises digitalt på kontrollområdet. Arbeidsplassen som er til rådighet på koketoppen er maksimert, takket være den sentrale frontposisjoneringen av det berøringsfølsomme kontrollområdet.

Bekos keramiske platetopper forvandler matlaging til en gledelig opplevelse, med ulike avanserte funksjoner som inkluderer: En tidtaker og varsler, som gjør deg i stand til å programmere en egen koketid for hver kokesone.

Så snart steketiden er over, aktiveres varsleralarmen. Du kan deaktivere alarmen ved å trykke på en hvilken som helst tast på kontrollpanelet. En Booster-funksjon gjør at du kan programmere hver kokesone til å starte på maksimal effekt. Når maten begynner å koke, fortsetter temperaturen i det innstilte moduset inntil maten er kokt ferdig.