Dil İkonları
Oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskiner

Bekos oppvaskmaskinserie er designet for å forsterke skjønnheten i et kjøkken og å bringe komfort og bekvemmelighet inn i forbrukernes liv gjennom smarte løsninger.

Spar mer, forbruk mindre!

A+++ energieffektivitet

Behovet for å spare energi og ressurser har aldri vært viktigere enn nå. Beko, med sin miljøvennlige tilnærming, produserer A++ -energieffektive oppvaskmaskiner.
 

BekoOne smart oppvaskmaskin

BekoOne Smart oppvaskmaskin

En BekoOne smart oppvaskmaskin sanser hvor skittent det som skal vaskes er, mengden oppvask og vannets hardhet. I tillegg trenger du ikke å tenke på programvalg lenger, siden den velger det mest praktiske vaskeprogrammet parallelt med dine behov. BekoOne håndterer resten for deg, og vil alltid gi deg perfekt ren oppvask til et minimum av vann- og energiforbruk. Alle disse og flere er mulige med bare et enkelt trykk med fingeren.

“A++” Ytelse

BekoOne karakteriseres av “A++”-energi-, “A”- rengjørings- og “A”-tørkeytelse, idet man oppnår optimale oppvask- og tørkeresultater med bruk av et minimum energi. Ved slutten av vaskesyklusen, vil BekoOne vise tall som indikerer det totale forbruket av energi og vann.

WaterSafe+

BekoOne leveres med dobbelt sikkerhetssystem for å hindre vannlekkasje. I tillegg til hovedvannsikkerhetssystemet som stenger vanninntaket, gir WaterSafe+ ekstra sikkerhet ved automatisk å slå av vanntilførselen hvis innløpsslangen begynner å lekke. Ditt hjem vil dermed være beskyttet mot eventuelle lekkasjer.

Smart teknologi med sensorer

Smarte sensorer gir BekoOne evnen til å analysere situasjonen og bestemme det optimale vaskeprogrammet. Basert på mottatt informasjon fra smarte sensorer, går BekoOne gjennom en analyseprosess for å finne det best egnede vaskeprogrammet. 11 separate sensorer inne i maskinen bidrar til BekoOnes smart-system.

Urenhets-sensor

Fastslår hvor skitten oppvasken er og velger det mest passende vaskeprogrammet.

Fyllingsgrads-sensor

Registrerer mengden oppvask som er satt i maskinen og bestemmer på en smart måte den nødvendige mengden vann.

Vannhardhets-sensor

Fastsetter vannets hardhet og justerer det for en effektiv og skånsom vask. Når de smarte sensorenes analyse er over, vil BekoOne velge det mest praktiske blant de fem ulike programalternativene, basert på graden av smuss og mengden oppvask.

Aktiv viftetørking

Aktiv viftetørke-systemet bruker en vifte for å øke luftsirkulasjonen i oppvaskmaskinen i den hensikt å oppnå perfekte tørkeresultater og for å gi oppvasken "tilbake" normale temperaturer når programmet er ferdig.

Oppvasktablettknapp

Oppvaskmidler i tablettform er kompakte og enkle i bruk, men fra tid til annen har de enkelte ulemper, som utilfredsstillende tørkeresultat eller uoppløste tablettrester i maskinen. Som en løsning er Bekos oppvaskmaskiner utstyrt med en knapp for vaskemiddel i tablettform for å eliminere slike ulemper og sikre maksimal ytelse når slikt vaskemiddel brukes.

XL-kapasitet - vasker 25% mer - ekstra høy innvendig

Spesielt designet for den nye generasjonen benkeplater med en høyde på 86-92 cm. Oppvaskmaskiner som er ekstra høye innvendig gir større indre dimensjoner, og har dermed kapasitet nok til å sette større tallerkener i den nedre kurven.

Fleksibel halvfull maskin

Det er ikke nødvendig å vente til begge hyllene blir fulle. Fleksibel halvfull maskin-alternativet gjør det mulig å fylle enten den øvre, nedre, eller begge stativene, alt etter hva som kreves for en enkel og økonomisk vask.

Fingeravtrykksfritt rustfritt stål

Takket være et spesielt belegg på de rustfrie overflatene på utvalgte modeller, unngås fingeravtrykk. Apparatet ser alltid plettfritt, rent og blankt ut.

Smarte løsninger for serviset

Programmer

Raskt & rent

Raskt & rent, et unikt program fra Beko, garanterer vaskeytelse i A-klassen. Ikke bare for lett skitne gjenstander, men også for normalt skitne kjeler og annen oppvask. Denne vaskesyklusen tar kun 58 minutter.

Mini 30’

Perfekt for lett skittent servise og glass, mini 30'-programmet vasker opp full maskin på 30 minutter ved 35 ºC,  og dermed spares tid og energi.

Eco 50 ºC

En ideell vaskesyklus for normalt skitten oppvask for å spare energi.

Auto

Takket være auto-programmet, oppdages oppvaskens skittenhetsnivå av sensorer, som deretter automatisk fastsetter riktig vaskesyklus. På denne måten bruker oppvasken kun den nødvendige mengden av energi og vann, og sparer dermed både miljø og økonomi.

BabyProtect Line

BabyProtect

Sikrer at barnas bestikk er rent og bakteriefritt. Beko kombinerer et intensivt vaskeprogram med en ekstra varm skylling for å oppdrive en totalhygiene for babyens bestikk, tallerkener og tåteflasker.

Flaskeholder

Flaskeholder-tilbehøret som justeres i underkurven er en designløsning som sikrer en enkel, effektiv og sikker rengjøring av babyens tåteflasker.

Antibakterie-forsegling

Grunnet tilsmussing over tid, kan bakteriereproduksjon oppstå på oppvaskmaskiners pakning. Antibakterie-forsegling på Bekos oppvaskmaskiner fungerer som en barriere for å blokkere for denne oppblomstringen av bakterier.

Styring av tiden & sikkerhet

LCD-skjerm

LCD-skjermen på Bekos oppvaskmaskiner lar deg kontrollere og administrere ulike funksjoner enkelt på en kompakt skjerm. Det tilbyr tidsforsinkelser opp til 24 timer, en fremdriftsindikator som gjør at du kan se varigheten av det valgte programmet, og viser en rekke varselindikatorer, slik som for salt og skyllemiddel. Du kan også velge halvfull maskin og ekstra tørkemuligheter. LCD-skjermen gjør ikke bare at din lille hjelper ser attraktiv ut, men presenterer også en presis tidsstyring med brukervennlige tolkninger.

Tidsforsinkelse

Vaskesyklusen kan forsinkes eller utsettes i tre, seks eller ni timer (opptil 24 timer på digitale modeller), slik at du kan planlegge din vasketid mer fleksibelt og samtidig ta fordel av evt. reduserte strømpriser.

Fremdriftsindikator

Program-etapper vises ved hjelp av LED-indikatorer eller ikoner, noe som gir deg muligheten til å holde styr på det programmet som er valgt.

Hurtigfunksjon

Hurtigfunksjonen tar hensyn til din verdifulle tid. Børsteløs DC-motorteknologi forkorter oppvaskens varighet. Oppvaskmaskinen øker vasketemperaturen, reduserer vannforbruket og justerer vanntrykkene for å korte ned vasketiden med inntil 50 %.

Barnesikring

Barnesikring kan aktiveres for å hindre at barn tukler med knappene. Aktivering av barnesikring hindrer at eventuelle endringer blir gjort mht. det valgte programmet.

WaterSafe

I tilfelle oversvømmelse kutter Bekos oppvaskmaskiners WaterSafe-system tilførselen av vann som strømmer inn i maskinen.

Brukervennlighet & fleksibilitet

Multifunksjonell, flyttbar bestikk-skuff

En ny mulighet som er tilgjengelig på utvalgte modeller, er en tredje uttrekkbar kurv. En praktisk måte å vaske bestikk, små gjenstander og espressokopper på. kan kurven fylles med andre
ting, slik som kjøkkenredskaper, ved å fjerne den tredje multifunksjonskurven.

Hev og senk system

Takket være et hev og senk system, kan høyden på den øvre kurven enkelt justeres, og det selv når kurven er full, noe som gir ekstra plass til større tallerkener og panner.

Et romslig indre

Å sette inn pizza-tallerkener og høye glass er ikke lenger noe problem. Høyden på den øvre kurven kan justeres for å få plass til gjenstander på opptil 31 cm i nedre kurv.

Enkelt sammenleggbare støtter til tallerkener og fat

Støttene til tallerkener og fat kan enkelt slås sammen for å gi plass til innsetting av store panner og gryter.

Høydejusterbare hyller for krus

Høydejusterbare hyller for krus gjør det mulig med maksimal utnyttelse av tilgjengelig plass. Høye krus og små kopper kan plasseres på toppen av hyllene, eller alternativt kan den øvre delen brukes til lange kjøkkenredskap.


For en grønn fremtid med Bekos smarte oppvaskmaskiner; spar mer, bruk mindre!