Dil İkonları
Komfyrer

Komfyrer

Komfyren er kjøkkenets hjerte. Den nye serien med Beko ovner er designet for å bli hjemmets hjerte, og tilbyr deg alt du trenger for å forvandle et vanlig måltid til en fantastisk fest.

Vær en del av en grønn fremtid med komfyrer fra Beko!

Energieffektivitet A-40%

Behovet for å spare energi og ressurser har aldri vært viktigere enn nå. Beko er klar over problemene, og tilbyr produkter som spenner fra standard A-energiforbruk til 40 % redusert A-energiforbruk. Under oppvarming med vifte, bruker de multifunksjonelle Beko-ovnene opptil 40 % mindre energi enn de standardene som skisseres for energiklasse A.

Mer tid til glede med Bekos pyrolytiske ovns selvrensende syklus!

Pyrolytisk selvrengjøring

Å måtte fjerne fettflekker som har samlet seg opp over tid kan være slitsomt. Bekos pyrolytiske ovner sparer deg for den jobben. En 120 min. pyrolytisk selvrengjørende syklus brenner vanskelige flekker til fin aske når ovnen varmer seg opp til 500 °C. Asken kan deretter tørkes bort med et tøystykke, uten behov for noen vaskemidler eller kjemikalier.


Til mindre skitne ovner kan du bruke den kortere 90-minutters øko-pyrolytiske syklusen, noe som reduserer energiforbruket med 25 %.
 

Rengjør med et enkelt stryk!

Practiclean innerdør i helglass

Hver frittstående komfyr fra Beko er utstyrt med en Practiclean innerdør i helglass. Konstruert med et glasspanel i helglass, er det indre av døren fri for bolter, noe som gjør det lett å rengjøre.

Smarte løsninger for elektriske- og gasskomfyrer

Elektriske- og gasskomfyrer

Multidimensjonal matlaging

Få til deilige retter uten å la dine gjester vente. Bekos avanserte matlagingssystem gjør det mulig å lage tre forskjellige retter på samme tid uten noen problemer med blanding av lukter. Hvert brett har sin egen tilførsel av varm luft, som deretter trekkes mot bakveggen hvor lukt-partiklene isoleres. Dette systemet gjør at du kan lage mat homogent med maksimal effektivitet, noe som sparer tid og energi.

Konvensjonell matlaging

Både øvre og nedre varmeapparat er i drift samtidig. Ideelt for alle typer kaker, eller mat som trenger en sprø topp.

Grilling

Ideell for grilling av biffer, kylling, stek, pølser eller fisk.

Matlaging med vifte

Det sirkulære varmeapparatet og viften gjør det mulig å lage ulike typer mat samtidig, mens du hindrer at deres unike lukt eller smaker blander seg med hverandre. Mat på grunnlag av maksimalt tre forskjellige oppskrifter som krever de samme eller tilsvarende temperaturinnstillingene kan tilberedes på samme tid.

Øvre varmeapparat + vifte

Det øvre varmeapparatet og viften er i gang samtidig, noe som sikrer jevn varmefordeling. Ideelt når det kreves ekstra tilberedning på rettens overflate.

Opptiningsfunsjon

Viften aktiveres for at luften i ovnen skal sirkulere, slik som for å tine opp mat i løpet av få minutter.

Vifte-assistert matlaging

Når de brukes sammen, gir viften og de øvre og nedre varmeapparatene rask matlaging, noe som er spesielt ideelt for tilbereding av serier av matvarer, slik som kjeks.

Uttakbare sidehyller

For å gjøre rengjøring av ovnsrommet enklere, kan sidehyllen ganske enkelt tas av uten bruk av noe spesielt verktøy.

Uttrekkbart hyllesystem

Det teleskopiske uttrekkbare hyllesystemets armer tilbyr enkel og sikker tilgang til matlagings-skuffen.

Katalytisk panel

Det katalytiske panelet som er montert på bakveggen i ovnsrommet absorberer fett og reduserer lukt under matlaging, noe som gjør det lettere å rengjøre ovnen uten behov for kraftige rensemidler.

Solid ovnsdør

PÅ grunn av kvaliteten på henglsene, kan døren bære så tungt som 22,5 kg, noe som er over 20% mer enn en standard ovnsdør. Det betyr at du kan plassere dine fullastede brett på døren uten ytterligere bekymringer.

Ekstra stor kapasitet

Når det gjelder kapasitet, er større definitivt bedre. Til tross for sine standard dimensjoner på 67,5 liter*, har Beko ovnen ett av de mest romslige ovnsrommene i sin klasse. Den ekstra store ovnsrommet gir nok plass til å steke en stor kalkun, eller gjøre klart til en stor fest for familie og venner. Det er praktisk for store familier, eller noen som ønsker å få mest mulig ut av en standard 60 cm bred frittstående komfyr.
* For konvensjonelle komfyrer.

Brett i full størrelse

Takket være det ekstra store ovnsrommet, er brett og skuffer fra Beko store nok til å tilberede opptil 25 % mer mat på en gang - en smart funksjon som gjør det enklere å tilberede store måltider. I tillegg til sin størrelse, er den 55 mm dype langpannen ideell til steking eller baking.

Elektronisk programmerer

Den elektroniske programmereren med animert skjerm gjør det mulig å navigere med symboler som er lette å lese. Displayet viser valgt stekefunksjon, samt anbefalt brett-/skuffnivå for optimale tilberedningsresultater.

Romslig skuff til lagring

Oppbevaringsrommet under ovnen glir lett ut og gir ideell plass til lagring av ovnens tilbehør.

Mer tid til glede med Bekos pyrolytiske ovns selvrensende syklus!

Vær en del av en grønn fremtid med komfyrer fra Beko!
 Spar mer, forbruk mindre!