Dil İkonları
Kjøleskap

Kjøleskap

Fra det aller ypperste i storkapasitetskjøleskap, Side-by-Side, til et enkelt kjøleskap med fryser, har Bekos Soft-Touch kjøleserie blitt utviklet for å kombinere moderne design med det nyeste innen teknologi. Ettersom vi bestreber oss på å forenkle livet ditt og å føye til en elegant touch til de På liknende måte sidene ved ditt hjem som du setter mest pris på, tilbyr den nye kolleksjonen flotte funksjoner, så vel som smarte lagrings- og kjøleløsninger. Med et stort spekter av modeller og størrelser som passer til ethvert kjøkken, er du sikker på å finne det perfekte kjøleskapet fra Beko.

Designet for å passe ethvert kjøkken

Bekos kjøleskap og frysere kombinerer funksjonelle rom med elegant design. Disse produktene tar ekstra godt vare på maten og tilbyr flere kjøleløsninger for å gjøre ditt hverdagsliv bedre.

Vær en del av en grønn fremtid!

A+++ Energieffektivitet

Behovet for å spare energi og ressurser har aldri vært viktigere enn nå. Beko med sin miljøvisjon leverer produkter med energikarakterene A+++ og A++.
Et A+++ -kjøleskap forbruker opptil 64 % mindre energi enn et identisk A-produkt. På samme måte forbruker et A++ -kjøleskap opptil 40% mindre energi enn et identisk A-produkt.

La oss bevare det ferskt og sprøtt med NeoFrost-teknologien

NeoFrost-teknologien

Dessuten sikrer de uavhengige kjølesystemene luktoverføring mellom de ulike skuffene, og holder luftkvaliteten inne i kjøleskapet på høyeste nivå. Ved hjelp av denne teknologien oppnår NeoFrost en mer stabil og raskere nedkjøling både i kjøleskap og fryser. Og frukt og grønnsaker holder seg ferske og sprø i kjøleskapet – som om de kom rett fra åkeren.
 

Bevar den opprinnelige ernæringsmessige verdien
av kjøtt og fisk

ShockFreeze skuff

Vi bryr oss alle om å servere velsmakende og sunn mat med høy næringsverdi. Fersk fisk og kjøtt mister sin ernæringsmessige verdi hvis de ikke raskt fryses ned.


Smarte Beko kjøleskap har ShockFreeze skuffer der mat fryses raskt ned, noe som dermed sikrer at deres cellestrukturer ikke forringes og deres ernæringsmessige verdi og smaker forblir intakt.


ShockFreeze skuffen reduserer frysetid og dannelse av mikrokrystaller for å bevare matmolekyler i sin naturlige form. Den "låser" ernæring inn i kjøttet og fisken umiddelbart. På denne måten mister de ikke sin næringsverdi når de fryses ned og mister ikke sin saftighet når de tines opp.

Den oppkvikkende energien av blått lys finner du i din grønnsaksskuff

Aktivt ferskt blått lys

Fersk frukt og grønnsaker bevarer sin ferskhet en god stund etter høsting.


Takket være Bekos Aktive ferske blått lys-teknologi, fortsetter fotosyntesens prosess i kjøleskapet, noe som forlenger holdbarheten for fersk frukt og grønnsaker og samtidig bevarer deres naturlige smaker og næringsstoffer.
 

Videreutvikling av No-Frost med NeoFrost

La oss bevare det ferskt og sprøtt!

Når mat mister mer enn 20 % av sin fuktighet, blir den ikke lenger ansett som "fersk". To separate kjølesystemer i Bekos NeoFrost kjøleskap holder luftfuktigheten på et optimalt nivå (på opptil 90 %) i kjøleskapet for lenger ferskhet.


Med NeoFrost-teknologien oppnår vi en mer stabil og raskere nedkjøling både i kjøleskap- og fryserskuffer, på A + -Energieffektivitetsnivå.

Ha litt frisk luft i kjøleskapet!

Luktfilter fjerner uønsket lukt og bakterier i den kjølige luften som sirkulerer inne i kjøleskapet. Ioniseringsmaskinen skaper en antibakteriell effekt ved å nøytralisere bakterier, virus og partikler som forårsaker dunst.

La oss få en frisk start!

Hver dag er en ny mulighet for en bedre verden. Vi tror vi kan forandre verden for alvor. Alt vi trenger å gjøre er å ta de rette valgene: La oss redusere karbonutslipp eller forbruke mindre for en grønnere fremtid. Velg merker som tar hensyn til miljøet. Spis ferskt og hold deg frisk. Eller velg Beko, som gjør alt dette, og få en frisk start!

Tenk ferskt. Spis ferskt. Lev ferskt.

Vi vet alle at vi er like sunne som det vi spiser. Så vi bryr oss mer om å velge fersk og sunn mat. Men det høye tempoet mange av oss har i hverdagen gjør det vanskelig med daglige innkjøp. Det vi trenger er ekstra god oppbevaring i kjøleskapet.


Beko kjøper oss denne ekstra tiden ved å holde maten fersk for en lengre periode ved hjelp av NeoFrost-teknologien.

No-frost for en ny tidsalder: NeoFrost

I et standard kjøleskap sirkulerer den samme luften inne i både fryser- og kjøleskapsskuffer ved hjelp av én enkelt kjølevifte, noe som ikke tjener noen av dem på rett måte. Fuktighetsnivået i denne ene luftstrømmen i dette tilfellet kan ikke være høy nok for kjøleskapet eller lav nok for fryseren.


NeoFrost gir de beste kjøleforhold, med separate kjølesystemer i to skuffer. På denne måten holder frukt og grønnsaker seg ferske og sprø i kjøleskapet - som om de kom rett fra åkeren.

Spis ferskt og sunt med Bekos smarte kjøleskap

Teknologi for kjøling

Aktiv ioniseringsmaskin

Den Aktive ioniseringsmaskinen nøytraliserer bakterier, virus og partikler som forårsaker dunst i kjøleskapet, og dermed skaper den en antibakteriell effekt. Den luften som sirkulerer inne i kjøleskapet holdes som et resultat av dette ren, og maten kan oppbevares for en lengre periode.

Aktivt luktfilter

Dette luktfilteret filtrerer den kalde luften som sirkulerer inne i kjøleskapet og eliminerer uønsket lukt og bakterier, slik at maten skal holde seg fersk.

Aktiv forseglingsbeskyttelse

Dørpakninger er vanligvis vanskelige å rengjøre og gir derfor grobunn for opphopning av bakterier. Ved hjelp av et antibakterielt tilsetningsstoff i dørlister, forblir slike områder hygieniske, og pakningen fungerer som et samlet skjold mot bakterier i kjøleskapet.

Antibakterielt dørhåndtak

Ved hjelp av en spesiell antibakteriell forsegling som er lagt på dørhåndtak, forblir de viktigste kontaktpunktene bakteriefrie.

 

Smarte løsninger for kjøl & frys

Teknologi for kjøling

Den økende bruken av elektroniske skjermer med berøringskontroll gjennom produktspekteret gjør at produktene ikke bare ser mer elegante ut, men også gir deg lettere tilgang til funksjonene.

Digitalt display

Elektroniske kontroller som er enkle å bruke og en digital innstilt temperatur-skjerm sikrer en optimal kontroll over apparatet.

Frost-Free System

Frost-Free systemet eliminerer dannelse av is på mat og innenfor apparatets indre, og sikrer at ingen opptiningsfunksjon er nødvendig. Dette systemet gjør ikke bare kjøleskapet problemfritt og enkelt å bruke, men opprettholder i tillegg riktig temperatur for en mer effektiv bevaring av maten i kjøleskapet.

Kjølevifte

Takket være viften i kjøleskaps-delen i utvalgte Beko kombiskap, vil kald luft sirkulere i kjøleskapet mer jevnt, og dermed sikre en bedre kjøleeffekt.

 

Eco-Fuzzy fuksjon

Hvis kjøleskapdørene ikke åpnes i løpet av seks sammenhengende timer og innstillingene ikke endres, setter Eco Fuzzy-funksjonen kjøleskapet i strømsparingsmodus, reduserer strømforbruket og forårsaker en mindre uheldig virkning på miljøet.

Feriemodus

Gir deg et ekstra energisparings-alternativ. Bare fryserdelen er i drift og du sparer energi. Delen for ferske matvarer holdes på en temperatur på 15 °C eller lavere for å unngå dårlig lukt, noe som også gir energisparing.

Kjøleskap eller fryser med et tastetrykk!

Multi-sone

Har du stor familie? Du kan endre oppbevaringsforhold i kjøleskapet i henhold til mengde mat og dine egne favoritter. Beko gjør det mulig for deg å maksimere lagringskapasiteten i henhold til ulike behov til ulike tider. Ved bare å trykke på en knapp på det elektroniske digitale displayet med berøringskontroll, kan 77-liters-skuffen nede til høyre brukes enten som et kjøleskap eller som en fryser. (Temperaturrekkevidde: -24/+10 °C)

Smart design for enkel bruk

Selvlukkende dører

Takket være det unike hengseldesignet, lukkes dørene automatisk hvis de blir stående på gløtt i en vinkel på opp til 15°.

Dobbelaktive dører

Dørene vil holdes åpne i en vinkel på 120 °, den perfekte vinkelen for praktisk og enkel tilgang, samtidig som møbler og apparatets dører beskyttes. En bredere vinkel (150° åpning) er også mulig om du skulle ønske det.

Døråpningsvarsler

Bekos side-by-side kjøleskap har både visuelle og hørbare varslere som blir aktivert hvis en dør blir stående på vidt gap. I de elektroniske Frost Free-modellene er det et varselsignal.

Skyvbare grønnsaksskuffer og andre skuffer

Uavhengig av fyllingsgrad, kan fryserens skuffer og grønnsaksskuffer lett flyttes ved å skyve på dem, takket være rulle-mekanismene.

Integrert vanndispenser

Takket være den integrerte vanndispenseren på utvalgte modeller, kan du hente avkjølt vann uten å måtte åpne kjøleskapsdøren. Vannbeholderen som er plassert på innsiden av døren kan lett fylles og tas ut for rengjøring. Vanndispenseren er stor nok til å romme høye glass. Soft-Touch dispenserknapper presses lett tilbake, og gir en enkel tilgang til vann.

Twist & Serve isterningsbrett

Skyvbare grønnsaksskuffer og andre skuffer

Integrert vanndispenser

Et vannfilter av en ny generasjon

Skjult i kjøleskapet, siler vannfilteret ut skadelige stoffer som for eksempel klor, bly osv., sammen med uønskede smaker, slik at det gjør vannet renere. En advarsel på det digitale displayet indikerer når det er på tide å skifte filter.

XL fryserskuff

Ekstra stor plass kan opprettes i fryserommet ved hjelp av flyttbar hylle og klaffer som kan åpnes oppover og nedover. På den måten gjøres et passende rom tilgjengelig for spesielt store matvarer, slik som en kalkun eller store pizzaesker.

Twist & Serve isterningsbrett

Isterningbrettet gir enkel tilgang til isbiter. Med en enkel vridning faller isbiter lett ned i brettet.

Skyve- og dryppsikre glasshyller

Kompakte glasshyller i kjøleskapet glir framover for praktisk bruk, noe som betyr at matvarer som ellers er vanskelige å nå, kan nås lettere. Drypping av sølt væske ned på de lavere hyllene forhindres, takket være kantsettingen i helplast som omgir alle fire sidene av hyllene i herdet sikkerhetsglass.

Enkel håndtaksåpning

Vakumeffekten man ofte ser i modeller med større kapasitet blir overvunnet ved hjelp av "vakum-håndtak". Dette håndtaket - som er tilgjengelig i kjøl- og oppreiste frysermodeller med stor kapasitet - gjør dem enkle å åpne uten ekstra innsats.

XL fryserskuff

Håndtak for enkel åpning

Lagret vanndispenser

Dryppsikre glasshyller

Smart design for funksjonalitet

Freezer Guard

Med Freezer Guard-teknologien fortsetter fryseren å virke selv ved lave temperaturer, ned til -15 °C, og holder matvarene frosne.

DeepFresh-skuff

DeepFresh-skuffen holder frukt og grønnsaker ferske mer enn dobbelt så lenge. Mens den minimerer temperaturvariasjonen inne i grønnsaksskuffen, eliminerer den på samme tid fuktighetstapet.

Art-if-ice

Med den automatiske ismaskinen trenger du bare å fylle tanken, og kjøleskapet lager selv isen. (ca. 8 ganger gir 1,5 kg is)

Isbank

Integrert i fryserdelene av kombi- og fryser-modeller, gir isbanken nyttig plass til å lage og oppbevare isbiter og å fryse ned små frukter.

Roterende og skyvbar grønnsaksskuff

Den roterende grønnsaksskuffen gir lett tilgang til matvarer som oppbevares i skuffen, selv når plassen er svært begrenset og kjøleskapsdøren ikke kan åpnes helt. Den skyvbare skuffen gir en sikker lagringsplass for ømfintlige matvarer, slik som persille, jordbær, osv.

Den "store" skuffen

Til å oppbevare større gjenstander. Den har rundt 30% mer plass enn en standardskuff.

Glasshyller

Glasshyllene, som er laget av herdet sikkerhetsglass, er:

  • Allsidige nok til å gjøre det mulig med maksimal bruk av tilgjengelig plass.
  • Solide, holdbare og justerbare.
  • Dryppesikre og svært enkle å rengjøre.
  • Hyllene kan tas ut selv når døråpningsvinkelen kun er 90 º, og legger til rette for justering på steder med svært begrenset
    plass.

LED-belysning

Sammenlignet med konvensjonell belysningsdesign, gir kjeder av LED-lys langs bakveggen i kjøleseksjonen en mer effektiv og renere belysning av skapet.

Roterende boks

Takket være sin smart utformede mekanisme, bidrar denne beholderen til å utnytte ubrukt plass under dørstativet på en effektiv måte. Den roterende boksen er ideell til oppbevaring av mindre matvarer som kan "bli borte" i hovedrommet, og isteden kan du lett finne dem i den roterende boksen.

Ismaskin

For 4-dørs-modeller finnes det en ismaskin i et spesialforseglet rom som ligger i ferskvaredelen, der is og kaldt vann kan hentes fra ferskvare-døren.

Meierihylle

Takket være sitt gjennomsiktige deksel, gir den øvre dørhyllen ideell plass for bevaring av meieriprodukter, og du unngår at de tørker inn.

Fersk oppbevaring

Oppbevarer ferskt kjøtt, fisk, samt ferdigkokte og avkjølte matvarer, på rundt 0 ºC gjennom tryggere og lengre oppbevaring.

Flaskeholder

Flaskeholderen som er hengt opp ved siden av glasshyllene er en funksjonell løsning som er designet for å utnytte ubrukt plass mellom to hyller.

Mini Bar

Selv 2,5 liters flasker kan nås uten å måtte åpne døren, og det takket være minibar-lokket og ekstra plass i kjøleskapskuffens dør.  Drikker kan også serveres på åpnet minibar-lokk.

Flaskestativ i krom

Flaskestativet i krom som er plassert inne i skapet gir ideell plass for oppbevaring av flasker, samtidig som det maksimerer utnyttelsen av tilgjengelig plass i kjøleskapet.

Soft-Touch åpning

Med Soft-Touch åpning kan minibaren nås uten å måtte åpne hovedkjøleskapsdøren, noe som gjør drikker lett tilgjengelig.